Home Posao Najlakši trik da pojačate novogodišnji budžet

Najlakši trik da pojačate novogodišnji budžet

159

Praznično „ludilo“ je pred nama, a ono podrazumeva puno toga, od priprema za sam doček najluđe noći do kupovine poklona najbližima. Utrkuju se prodavci da na svakom koraku na najbolji način izreklamiraju svoj proizvod, približe popuste prolaznicima, ali i onima koji traže određene stvari preko sajtova, aplikacija. Deda Mraz, irvasi, lampice, okićene jelke svuda su oko nas, a važno pitanje je šta staviti pod jelku.

Znamo dobro da poslovično vlada besparica u ovo doba godine, a mišljenje svih je da u januaru, a neretko i februaru, nastupa finansijski oporavak od nove godine. Porodica, kumovi, prijatelji, svi dragi ljudi zaslužuju neki znak pažnje u doba blagdana kako bi nam svima ulazak u novi obilazak oko Sunca prošao što bolje.

Dakle, glavno pitanje su finansije, a mi vam ovom prilikom predstavljamo najlakši trik za popunjavanje budžeta za novogodišnje đakonije i poklone.

Počela je nova akcija u MerkurXtip-u koja nagrađuje sportsko znanje, a svi ljubitelji sportskog klađenja imaju priliku da do 19. januara naredne godine svoj budžet dopune sa 100.000 dinara svakog dana. Ono najlepše je što će svakoga dana jedan od srećnika, ali i ozbiljnih sportskih znalaca, dobiti pomenutu sumu na poklon.

Uslovi gotovo da ne postoje, potrebno je samo napraviti dobitni tiket sa najvećom ukupnom kvotom i čeka vas 100.000 dinara, a evo kako sve funkcioniše.

Potrebno je najpre da tiket bude dobitan i da ima najveću ukupnu pogođenu kvotu tog „takmičarskog dana“. Veoma je važno da zante da u MerkurXtip-u „takmičarski dan“ počinje u 8 ujutru i traje do sutra ujutru u 8 časova, dakle sledećeg kalendarskog dana. Važno je da svi događaji sa dobitnog tiketa moraju da se odigraju u okviru 24 časa „takmičarskog dana“.

A ono najbolje sačuvali smo za kraj, u konkurenciji za nagradu su svi tiketi uplaćeni u MerkurXtip lokalima, kao i oni online – preko Xtip Naloga.

Eto, rešili smo vam problem kako da dođete do dopunskih sredstava u ovom periodu i da vam predstojeći dani praznika prođu u najlepšem mogućem raspoloženju, naravno začinjeni sjajnim poklonima jer vreme je darivanja.