Home Dom Total tv paketi – nenadmašan izbor modernih gledalaca

Total tv paketi – nenadmašan izbor modernih gledalaca

152

Konkurencija među provajderima televizijskih sadržaja u današnjem vremenu je mnogostruko veća nego ranije. Total tv paketi su tradicionalno popularan i kvalitetan izbor korisnika više od dve decenije, i danas je ponuda inovirana – tu je satelitska televizija, internet i kombinovani paketi. 

Total tv pakete čini ponuda programa svrstana u tri osnovne ponude, čije cene su i više nego fenomenalne. Mnogo je prednosti zbog kojih je satelitska televizija i internet preferiran od strane modernih gledalaca. Neki od njih biće navedeni u daljem tekstu, pa savetujemo da se upoznate sa sadržajem. 

Satelitska televizija ima odličan prijem i domet

Satelitska antena predstavlja deo Total tv paketa koji obezbeđuje sjajan domet svih programa, koji je mnogo bolji i napredniji nego standardni sistem i klasične antene. Sateliti su kvalitetni, postavljeni na mesta sa kojih je domet snažan i trajan bez obzira na vremenske uslove, prepreke poput zidova i šuma, kao i građevina. Zahvaljujući tehnološkom napretku, pristup Total tv sadržaju moguć je uz postojeći internet, bez promene provajdera i dodatnih delova, samo uz postojeće kablove i box uređaj.

Gde god se nalazili, imaćete sjajan domet, kvalitetnu sliku i rezoluciju u najboljoj varijanti tonova i boja. Kao regionalni satelitski provajder, Total tv je kreirao pakete čija instalacija je moguća bez obzira na geografsko područje, ograničenja i pokrivenost mreže. Satelit Eutelsat 16A omogućio je pristup i na najneprohodnijim područjima, sa više od 270 kanala ukupno, što slobodnih, tako i standardnih paketa programa i radio stanica.

Satelitska televizija i internet su kvalitetan spoj koji daje inovacije

Kombinacija satelitske televizije i interneta omogućila je razvoj kvalitetnih aplikacija i elemenata razvrstanih u unikatne ponude Total tv paketa. Mogućnosti za prilagođavanja sadržaja sopstvenim potrebama su neverovatne. Total tv paketi daju mobilnu aplikaciju za gledanje televizijskog sadržaja, zatim premotavanje programa i do 7 dana unazad, kao i više od stotinu programa, od kojih je više od polovine u najboljoj HD rezoluciji. Pristup internetu moguć je za „smart“ televizijske uređaje, kako bi pristup Youtube-u, društvenim mrežama i drugim platformama bio izvodljiv i uspešan. Inovacija poznata kao video klub daje priliku za gledanjem od 2.500 do čak više od 18.000 naslova, u zavisnosti od odabranog paketa. Sve to, iznedrila je moderna satelitska televizija uz internet. 

Uz specijalni uređaj danas je dostupno pratiti Total tv programe putem postojeće internet mreže, što ne zahteva dodatne instalacije sistema. Bez obzira na vrstu provajdera interneta, uz najmanji protok moguće je imati Total tv pakete, zahvaljujući umrežavanju uređaja sa ruterom interneta. To povezivanje omogućio je mrežni kabal, a do televizijskog uređaja HDMI kabl. Da bi se Total tv paketi kvalitetno umrežili i dali maksimum pogodnosti korisnicima, poželjno je da protok za SD rezoluciju programa bude najmanje 5 megabajta po sekundi, a za HD rezoluciju najmanje dvostruko više. Naravno, profesionalni serviseri proveravaju protok i sve uslove da bi satelitska televizija i internet stvorili kvalitetan rezultat – najbolju sliku, besprekoran ton i funkcionisanje programa. 

Satelitska televizija i internet povezuju se uz postojeći ruter interneta i specijalni „smart“ uređaj, bez obzira na provajdera. Total tv paketi gledaju se na širokom području zahvaljujući satelitima i odličnoj povezanosti sa postojećom internet mrežom. Prednosti koje ima satelitska televizija i internet su brojne, a najbolje se uviđaju izborom da Total tv paketi budu sadržaj koji će krasiti i vašu svakodnevnicu.