Home Zanimljivosti Online cvećara – na par klikova do osmeha vaše voljene osobe!

Online cvećara – na par klikova do osmeha vaše voljene osobe!

147

Online cvećara Beograd je tu je za vas u svakom trenutku.  Kad želite da obradujete, da čestitate, da bez povoda iznenadite ili se izvinite, u samo par klikova voljenoj osobi možete izmamiti osmeh na licu.

Online cvećara Beograd i pet predloga za kupovinu cveća

Naravno, to vam omogućava online cvećara „Poklondžija“. Kvalitetan sajt, dobre fotke, veliki izbor cveća i sigurna dostava, garant su dobre kupovine cveća i cvetnih aranžamana. Kupovine baš onog cveća koje vaša voljena osoba voli i koje će je sigurno obradovati.

Zato vam donosimo pet predloga za kupovinu cveća od „Poklondžije“. Ujedno ćete saznati i za koje prilike je najbolje da to cveće naručite, da zauvek ostane upamćeno.

101 ruža

Ako je 101 ruža vaš izbor, već ste odabrali nešto što je van konkurencije u poklonima. Bukete od 101 ruže najčešće viđamo u filmovima i reko koja devojka ga je zaista dobila. Zato ćete kupovinom ovog poklona biti posebni i pokazati joj koliko vam znači. Voljena osoba će biti oduševljena.

Dostava 101 ruže dostupna je u svakom trenutku, samo je potrebno unapred sve dogovoriti.

Sve se dešava u par klikova. Posetite sajt „Poklondžije“, izaberete cveće koje vam se dopada i naručite, a po želji i naručite. Vi zapravo samo treba da izaberete cveće koje će se najviše svideti vašoj dragoj osobi. To mogu biti crvene ruže, bele ruže, roze ruže, kombinacija više boja.

Cvene ruže za devojku, bele za mamu ili baku

Za devojkin rođendan poručite crvene ruže. Još jednom joj pokažite da je volite. Mami ili baki darujte 101 belu ružu da im ukažete poštovanje i ljubav kakvu prema njima osećate.

Uz 101 ružu možete odabrati i aranžman koji osim njih sadrži slatkiše, kolače, čokoladice, piće ili plišane igračke. Bitno je da nađete ono što će ostaviti najbolji utisak na osobu kojoj poklanjate 101 ružu.

Jedno je sigurno, cvećara Beograd će taj aranžman dostaviti u željeno vreme na željenu adresu. 101 ruža će svakako biti aranžman koji će oplemeniti prostor i koji dugo neće biti zaboravljen.

Moderno dekorisan buket

Bukete cveća obično poklanjamo kao dar kad krenemo kod nekoga u goste. Ali ne zaboravite da se oni kupuju i za Osmi mart ili prvi prvom ljubavnom sastanku. Cvećara Beograd i za to ima rešenje i predlaže da izaberete neki od moderno dekorisanih buketa.

Buket za prvi sastanak

Za prvi sastanak na primer, ne preterujete s veličinom buketa i izaberite cveće nežnih boja. To može biti buket cveća od crvenog i belog lizijantusa i hrizantema.

Ukoliko se ipak odlučite za ruže, neka ne budu crvene. One mogu uplašiti devojku. Može pomisliti da brzate i da treba usporiti. Belim ružama sigurno ne želite da je oterate, tako što će pomisliti da želite da budete prijatelji. Naš predlog je da buket za prvi sastanak bude od ružičastih ruža. Suptilan i nežan, kojim pokazujete svoje simpatije.

Buket cveća možete poklanjati i osobi koja je diplomirala, masterirala, postigla neki drugi važan poslovni uspeh. Biće joj drago, a osmeh na licu zagarantovan.

Cvetni aranžman

Cvetni aranžmani su spoj kreativnosti i lepote. Čine jedan kompletan luksuzan poklon.

Izrađuju se tako što se u određenoj kutiji kombinuje ubacivanje cveća, pića, čokolada, svega što poželite za svoju voljenu osobu.

Za romantično veče možete naručiti ruže i piće. Na primer, cvećara Beograd, odnosno „Poklondžija“, kupcima daje mogućnost da uz kupljenu flašu Dom Perignon Rose, dobiju kompletno pakovaje sa 17 roze ruža, drvenu kutiju i bombonjeru Ferrero Roche.

Naravno i 101 ruža zapravo je najluksuzniji cvetni aranžman.

Za rođendan drugarici ili koleginici cvećara Beograd nudi veliki izbor cvetnih aranžmana koji sadrže poklon. Tako uz cveće divnih boja i mirisa cvetni aranžman može sadržati prelepe šoljice za kafu, čajnike, mirišljave sveće…

Ako vam se supruga tek porodila i uskoro izlazi iz porodilišta naručite joj recimo cveć različitih vrsta i boja. U ponudi možete naći takvo cveće smešteno u drvene kutije, koje ostaju i kada cveće uvene. Odlične su za čuvanje sitnica i dragih uspomena. Prelep izgled, ali i miris, ovog cveća zaseniće sve koji ga budu videli.

Cveće u kutiji

Cveće u kutiji takođe pleni svojim izgledom i možete ga darovati za najrazličitije prilike.

Lepo cveće u kutiji možete kupiti za odlazak na babine. Takav poklon za bebu će mamu oduševiti. Osim cveća sadrži puno korisnih i kvalitetnih stvari za prve bebine mesece. Tu su cucle, čarapice,, kozmetika za bebe i tako dalje.

Interesantno cveće u kutiji može biti poklon i za krsnu slavu, ali i deo rođendanskog poklona. Svakako će izmaniti osmeh na licu.

Saksijsko cveće

Kažu da je dom bez cveća prazan i da svaki stan ili kuća treba da imaju saksijsko cveće u manjoj ili većoj meri.

Cvećara Beograd u svojoj ponudi ima i razne vrste saksijskog cveća, koje će ulepšati prostor i uneti „dušu“ u nove prostorije. Idealan je poklon za useljenje. U ponudi možete naći bonsai drvo, ljubičice, dracene, orhideje, drvo života…

Tu su i veliko bonsai drvo, kako i drvo života. Od dostavi ne brinite, Poklondžija će ga dostaviti.

Par klikova do cveća

Za porudžbinu je dovoljno svega nekoliko klikova. Možete izabrati šta želite. Bitno je da napišete ili telefonom javite na koji način (ukoliko želite) menjate ponuđeni cvetni arandžman, buket, 101 ružu… Ujedno, kažete i kada i gde želite da cveće bude dostavljeno i to je to – u par klikova sve je gotovo, a osmeh voljene osobe zagarantovan.