O nama2019-02-22T14:52:16+01:00
posao
Zdravstvena Ustanova “Apoteka Pet Plus” osnovana je 13.02. 2014. godine.
Sve nase apoteke nose nazive po deci nasih zaposlenih, jer porodica je kljuc i izvor svega najlepseg i najplemenitijeg , to je nesto sto nam u zivotu daje snagu i izvor energije.
“Pet Plus apoteku” čini 70-oro zaposlenih u 19 apoteka Beogradskog i Vojvodjanskog okruga, koje su snabdevene sa preko šest hiljada artikala. Naše apoteke su locirane u Beogradu opštinama Zemun,  Borča, Žarkovo, Novi Beograd, Lazarevac,  Mali Zvornik, a u Vojvodini se nalaze u Mramorku, Gaju, Deliblatu, Banatskom Novom selu, Banatskom Karlovcu, Dolovu, Bavanistu, Barosevcu, Skorenovcu.
U želji da izađemo u susret potrebama naših pacijenata i potrošača, odredili smo dežurne apoteke čije radno vreme je od 00 – 24h.To je apoteka Pet Plus u Borci i apoteka Petkana u Zemunu.Sve naše apoteke su savremenog koncepta i otvorenog tipa, što znači da sve možete pogledati i dodirnuti. Sarađujemo sa svim velikim farmaceutskim kućama i renomiranim veletrgovinama. Saradnja sa Fondom SOVO omogućava vojnim osiguranicima da u svim apotekama “Pet Plus” preuzmu lekove uz recept izdat od strane vojnih zdravstvenih ustanova. Takođe sarađujemo i sa RFZO što omogućava svim građanima podizanje svih lekova i pomagala na receptni nalog.
Tim “Pet plus” čine diplomirani farmaceuti koji poseduju licencu Farmaceutske komore Srbije i brojni farmaceutski tehničari. Kontinuiranom edukacijom zaposlenih obezbeđujemo svojim pacijentima profesionalnu uslugu na najvišem nivou. Asortiman naših maloprodajnih objekata obuhvata veliki broj lekova domaćih i stranih proizvođača, OTC proizvoda, pomoćnih lekovitih sredstava, medicinske kozmetike i aparata. Plan razvoja “Pet Plus” podrazumeva podizanje kvaliteta pružanja usluga u oblasti zdravstvene zaštite, kao i širenje lanca apoteka u Srbiji.